Frøyland

Frøyland har siden 1954 arbeidet med vinduer og dører. Kvalitet og renomme er noe som skapes over tid, og er et resultat av et bevisst fokus på produkt og kunder. I dag er vi en av Norges største produsenter av vedlikeholdsfrie vinduer.

 

Vi bruker

Komposittmateriale fra REHAU.

Førsteklasses kvalitet RAU-FIPRO® er glassfiberforsterket komposittmateriale fra REHAU. Materiale er stabilt uten bruk av stål, et materiale som brukes i bil og flyindustrien. Kompositt gjør vinduet lettere og gir en betydelig isolasjonseffekt. Slagstyrke og kuldebestandighet i -40 og + 80 grader. Holdbarhet og levetid som overgår alle andre materiale i vinduer og dører.

Vedlikeholdsfritt Man slipper å male vindu i kompositt, hvite profiler som ikke gulner og som er motstandsdyktig overfor UV stråling. En vindusprofil som skapt for norsk klima.

 

Vår produksjon

Foregår med moderne maskiner fra Europas ledende leverandører gjør oss i stand til å levere produkter med nøyaktighet i hver minste detalj etter kundens ønsker.

Våre maskiner gjør at frøyland kan levere høyteknologiske vinduer og dører med detaljer til den minste millimeter.

En kontinuerlig utvikling i maskin-, data og produksjonsteknikk medfører at vi kan levere flere og billigere vinduer uten at man tenker standard i form og størrelser.

Frøyland

Nordic Toppsving frøyland levere vinduer med beslag fra ASSA, Norges mest solgte vindu system. Vinduet svinger 180 grader utenfor fasaden. Systemet er utviklet i Norge, beslaget produseres av ASSA i Sverige, har styre og stabilitet for nordiske vær og vindforhold. Vinduet åpner utover og blir derfor tettere etter hvert som vinden blir sterkere.

frøyland sidehengslet vindu leveres med rustfrie, justerbare hengsler, espagnolettlukking med et greps vrider.

Dører

Hoveddører

Våre hoveddører leveres i samme utførelse som alle våre dører, men kan etter ønsker leveres med design som passer perfekt inn i boligens uttrykk. Se mer på vår hjemmeside for ytterligere informasjon om vårt utvalg.

Hvor våre produkter kan kjøpes.